Skeyndor

Skeyndor betekent een “huid van goud”.
Schoonheidssalon Marianne Groenenberg werkt met de producten van Skeyndor, in Spanje marktleider op het gebied van professionele huidverzorging.
Onder het motto “kwaliteit maakt verschil” hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en verbetering.
De kwalitatief hoogstaande producten hebben een rijke samenstelling aan werkstoffen en geven een direct resultaat. Het assortiment is bijzonder uitgebreid en maakt het mogelijk om voor elk huidtype een nauwkeurig afgestemde behandeling te geven.
De huidverzorgingsproducten van het merk Skeyndor zijn op natuurlijke basis echter er zijn geen etherische oliën toegevoegd.

Nieuw


Skeyndor Power Hyaluronic een hydrodynamische behandeling, 100% hydraterend. Brengt de natuurlijke vochtbalans van de huid in evenwicht, waardoor een optimale mate van hydratatie wordt verkregen. Resultaat:
– Een optimale hydratatie van de huid, hals en decolletéé.
– Verzacht en verminderd droogtelijnen en rimpels.
– De huid wordt zichtbaar egaler, gladder en stralender.


Skeyndor Power C+ Een nieuwe generatie vitamine C producten voor een stralende huid. Vitamine C is een van de meest gewaardeerde bestanddelen in de dermatologie dankzij zijn meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen één van de meest krachtige antioxidanten maar het staat ook bekend om het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. SKEYNDOR ontwikkelde de POWER C+ lijn met de verlichtende kracht van vitamine C en de anti-verouderende werking van granaatappelextract zodat de huid gaat stralen en een zichtbaar jeugdiger uiterlijk krijgt.
Gekoppeld aan deze heerlijke productlijn is ook de nieuwe Skeyndor Power C gezichtsbehandeling. Een echte aanrader om uw huid met deze behandeling een extra vitamine boost te geven voordat je de zon in gaat.

Skeyndor Power C

Skeyndor Global Lift Contour Elixir Face & Neck is een anti-aging serum die de huid lift en verstevigt. Het serum verzorgt en voedt de huid, maar corrigeert ook de teint van de huid en verbetert het collageen. Daarnaast wordt het volume van de huid hersteld en wordt de rijpe huid aangespannen. Skeyndor Global Lift Contour Elixir Face & Neck is geschikt voor ieder huidtype maar richt zich vooral op de rijpere huid. 
Resultaat: Skeyndor Global Lift Contour Elixir Face & Neck zal de huid optimaal verzorgen, verstevigen en verjongen. 


  • SKEYNDOR producten zijn dermatologisch getest en qua allergieën scoren de Skeyndor producten het laagst. Alle producten zijn hypoallergeen – dus geen allergische bijverschijnselen – en dierproefvrij.
  • SKEYNDOR bied kwalitatief zeer hoogwaardige producten welke plantenextracten combineren met producten uit de zee.
  • SKEYNDOR heeft voor elk huidprobleem een oplossing zoals acne, ouderdomsvlekken, rimpels, onzuivere en vermoeide huid.
  • SKEYNDOR heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Gun uzelf de luxe en comfort van een schoonheidsbehandeling met het innoverende Spaans cosmeticamerk: Skeyndor.