Meso Infusion

Anti-aging behandeling

De Meso Infusion DCS (Delivery Carrier System ) is de nieuwste behandeling van Skeyndor op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Meso Infusion biedt veel voordelen. Zo worden actieve bestanddelen dieper de huid in gesluisd en is inzetbaar voor de meeste huidproblemen van zowel het gezicht als het lichaam.

De Meso Infusion combineert 4 technieken in 1 apparaat, waarmee rimpels worden verminderd, het vochtpijl van de huid wordt verbeterd en de weerstand van de huid wordt verhoogd.
De vier technieken zijn:
-Activerende stroom: Deze techniek wordt gebruikt voor het activeren van de circulatie, het stimuleren van de celstofwisselingsprocessen en de hydratatie van de weefsels.
-Hydro-Elektroforese: Techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een pulserende stroom, zodat de weefsels bestanddelen beter opnemen.
-Elektroporatie: Met behulp van elektrische stroom worden elektromagnetische golven gecreëerd, die de doorlaatbaarheid van de celmembranen vergoten en tijdelijke openingen vormen. Hierdoor word de opname van de actieve bestanddelen bevorderd.
-Cryotherapie: Koude techniek met kalmerend en verstevigend effect.

Een Meso Infusion behandeling van Skeyndor heeft verschillende positieve effecten op de conditie van de huid en kent een minimale pijnsensatie. Het effect is al na enkele dagen zichtbaar. De huid wordt strakker, stralender en oppervlakkige rimpels vervagen.

Andere voordelen zijn de volgende:

  • het activeert de collageenaanmaak en vult rimpels en lijntjes die zijn ontstaan door volumeverlies,
  • het verstevigt het huidweefsel en zorgt voor een betere hydratatie van de huid,
  • het vergroot het huidvolume en egaliseert het huidoppervlak,
  • zorgt voor een heldere huid, een egalere huidskleur en vermindert vlekken,
  • vermindert hardnekkige cellulitis.
Skeyndor Meso Infusion