T-AWAY

Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat u zich ergert aan rode adertjes, pigmentvlekken, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidoneffenheden in uw gezicht of op uw lichaam.

Bent u ook op zoek naar een behandeling zonder het gebruik van een laser of chemische middelen en die een onmiddellijk resultaat garandeert? Dan is de T-AWAY2 behandeling van perfect voor u.

De T-AWAY is een klein apparaat dat ontsierende huidoneffenheden effectief te lijf gaat. De T-AWAY is uiterst weefselvriendelijk en, al naar gelang de individuele pijngrens, nagenoeg pijnloos. De onderliggende technologie is gebaseerd op USHF, Ultra Short High Frequency. Deze technologie, die al jaren in de medische wereld wordt gebruikt, is met de T-AWAY nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt.

Hoe werkt de T-AWAY

De T-AWAY methode is een door een microprocessor gestuurd systeem waarbij gewerkt wordt met een speciale USHF-applicator. De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een ongeïsoleerd klein gouden staafje concentreert waarmee de huidaandoeningen worden aangestipt. Hierdoor kunnen bepaalde huid-aandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Doordat er alleen wordt behandeld op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet aangetast.

Hoe vindt de verwijdering van de huidaandoening plaats?

Couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus, bloedblaasjes en acne rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden.
Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.
Wratten (ouderdomswratten, steelwratten) worden losgemaakt van de huid.

Bij pigmentvlekken wordt door middel van een speciale applicator het pigment van de huid verwijderd zonder een bloeding te veroorzaken. Bij een oppervlakkige pigmentvlek is meestal één behandeling voldoende. Dieper gelegen vlekken hebben meerdere behandelingen nodig. De T-AWAY methode doorboort de huid niet.

Thuisverzorging

Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat men het behandelgebied thuis met het juiste preparaat verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder deze preparaten kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 10-14 dagen. Bij enkele van de behandelingen kan het nodig zijn om, na afloop van de behandeling en ook thuis, het behandelgebied tegen irritatie van buitenaf te beschermen met een pleister of gaasje.

U dient met betrekking tot de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:
– De huid mag 48 uur niet gestimuleerd worden door de zon, warm wassen, sauna of andere zaken die de doorbloeding kunnen stimuleren.
– Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden.
– Het behandelgebied dient te worden beschermd met een sunblock (beschermingsfactor 30).
– De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden.
– Na 48 uur mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.