Behandelingen

Bij schoonheidssalon Marianne Groenenberg zijn verschillende behandelingen mogelijk.

Een overzicht:
• Gezichtsbehandelingen • Microdermabrasie• Bindweefselmassage
• Gezichtsbehandeling man• Jeugdbehandelingen• Huidverjonging • Deelbehandelingen• Losse modulen en Harsen• Manicurebehandelingen.
Voor alle gezichtsbehandelingen gebruiken wij de producten van Skeyndor.

Gezichtsbehandelingen

Elke huid is anders en vraagt om een individuele behandeling. Wij beschikken over specifieke kennis om uw huid te analyseren. Zo kunt u onder meer een gevoelige of droge huid hebben; uw huid kan problemen vertonen, zoals acne, littekens of pigmentatie. 
De gezichtsbehandelingen worden door het gebruik van verscheidene producten aangepast aan uw huidtype en de behoefte van uw huid. Tijdens uw eerste bezoek zullen wij een uitgebreide huidanalyse maken.

In overleg met U zullen wij een persoonlijke behandeling voor u samenstellen. Kortom: verzorging op maat met uitstekende producten staan garant voor weldaad, behaaglijkheid en resultaat.

Een basis gezichtsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, stoombad, oneffenheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, masker, eenvoudige massage en dagcrème.
Deze basis is o.a. uit te breiden met een uitgebreidere massage, harsen, anti-redness masker, hypo-allergene producten, een Whitening behandeling (bij hyperpigmentatie) of producten uit de ‘Global Lift lijn (anti-huidveroudering) van Skeyndor.

Ook voor de jeugdige huid is het erg belangrijk om geregeld goed gereinigd en verzorgd te worden, deze huid kan vet en onzuiver worden waardoor puistjes en mee-eters kunnen ontstaan.
Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, je wilt er gewoon fris en verzorgd uitzien. Als je de huid vanaf jonge leeftijd goed onderhoudt, zul je merken dat de huid langer mooi, gezond en jong blijft. Schoonheidssalon Marianne Groenenberg biedt speciale behandelingen voor de jeugdige huid aan.
Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, masker en dagcrème. Eventueel kan deze behandeling nog aangevuld worden met een behandeling tegen acne.

Gezichtsbehandeling man
Ook u bent welkom in onze salon! Onze schoonheidssalon heeft een speciale basisbehandeling die bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen oneffenheden, verzorgend masker en dagcrème. Eventueel kan men deze behandeling compleet maken met een gezichtsmassage of handverzorging.
Deze behandelingen worden uitgevoerd met de mannenlijn van SKEYNDOR.

Deelbehandelingen

Naast alle uitgebreide gezichtsbehandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Marianne Groenenberg ook terecht voor de “kleinere” deelbehandelingen. Dit zijn de behandelingen waarmee u een gezichtsbehandeling kunt uitbreiden, maar natuurlijk ook als “tussendoor” kunt boeken.

Losse modulen:
Epileren, bijwerken en modelleren van wenkbrauwen.
Verven van wimpers en wenkbrauwen.
Nagels lakken.
Dag- en bruidsmake-up.
Harsen van bovenlip, kin, wangen, oksels, onderarmen, bikinilijn, onderbenen, gehele benen of gehele rug

Rimpelbehandelingen

Storende rimpels, plooien of lijnen in het gezicht? Dan kan het verzachten of opvullen van rimpels met een filler/ injectable een goede oplossing voor u zijn. Ook voor vollere lippen en mooiere contouren is er een effectieve methode. Voor deze specialistische behandeling werken wij samen met een ervaren arts.Welk middel het beste bij u past is afhankelijk van vele factoren.
In overleg met de arts zal een voor u op maat gemaakte behandeling vastgesteld worden na een uitgebreid intakegesprek.

Overmatige transpiratie

Wie zonder veel inspanning veel zweet, heeft last van overmatig transpireren. Veel transpireren is vervelend en vaak onaangenaam door de zweetlucht die vrijkomt. Soms gaat het alleen om transpireren van de handen, voeten of oksels, soms om het hele lichaam. Overmatig transpireren is vooral lastig . Als je last hebt van overmatige zweetoksels, kan dat hinderlijk en zelfs gênant zijn. Men noemt het: axillaire hyperhidrosis. Een vrij nieuwe behandelingsmogelijkheid hiervoor is het blokkeren van de zweetafscheiding met behulp van botulinetoxine (Botox). Dit is een gif dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium botulinum. Dit eiwit blokkeert de prikkeloverdracht bij de overgang van zenuw naar spier en bij de overgang van zenuw naar zweetklier. Door de zenuwblokkade houden de zweetklieren op met het aanmaken van zweet.Overmatig transpireren is verleden tijd, dus geen transpiratiegeur of vochtige plekken meer onder uw oksels.